Kun pelti rytisee – kolarikorjaamo apunasi Oulussa

Yhteystiedot

Holstinmäen Auto­maalaamo Oy on auttanut autoilijoita Oulun Kellossa, entisen Haukiputaan alueella, jo vuodesta 1987 lähtien. Olemme myös asiantunteva kolarikorjaamo ja teemme maalausten lisäksi muutkin kolarikorjaukset. Teemme myös vahinkotarkastuksia kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille.

Monipuolinen kolarikorjaamosi Oulun alueella

 Holstinmäen Automaalaamo Oulu

Välillä liiken­teessä sattuu ja tapahtuu, vaikka noudat­taisikin varovai­suutta. Ikävissä kolaritilanteissa palvelemme sinua monipuolisesti korjausasioissa Oulun alueella. Oli kyseessä minkä tahansa merkkinen henkilö­auto, pakettiauto, linja-auto, raskaan kaluston ajoneuvo, mopo tai moottori­pyörä, me korjaamme ja paikkaamme vaurioituneen maali­pinnan sekä oikaisemme ja kunnostamme pelti­vauriot.


Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutus­yhtiöiden kanssa, ja kolari­tilanteessa sinun kannattaakin viivyttelemättä tehdä vahinkoilmoitus netin kautta omalle vakuutus­yhtiöllesi. 

Yhteystiedot

Ensin tutkitaan, sitten korjataan

 Holstinmäen Automaalaamo Oulu

Aina ennen korjausta teemme ajoneuvollesi vahinko­tarkastuksen ja arvion työn kustannuksista. Kolari­korjauksessa tehdään tarvittavat korin­oikaisut, maalaukset ja muovi­korjaukset. Olemme vakuutus­yhtiöiden valtuuttama peltikorjaamo, joten teemme niin ikään sopimus­korjaukset ja neuvomme sinua mielellämme vakuutus­asioissa. Korjauksen jälkeen viimeistelemme työmme jäljen auton loppu­pesulla.

Lue lisää vahinkotarkastuksista

Maalauksen jälkeen matka jatkuu

 Holstinmäen Automaalaamo Oulu

Usein ensimmäisenä osumaa ottaa pellin ohella auton herkkä maalipinta. Meidän ammattilaistemme käsittelyn jälkeen auton pinta kiiltää kuin uusi! Käytämme ainoastaan huippuluokan maaleja ja työtapoja. Maalaamme kaikenlaiset kulkuneuvot maalausverstaallamme Oulun Kellossa, entisellä Haukiputaalla.

Sijausauto käyt­töösi korjauksen ajaksi veloituksetta

 Holstinmäen Automaalaamo Oulu

Kolari­korjaamomme huolehtiessa autosi kunnosta me huolehdimme siitä, että sinä pääset korjauksen aikanakin liikkumaan autoillen. Tarjoamme asiak­kaidemme käyttöön täysin ilmaisen sijaisauton kolari­korjauksen ajaksi. Tarvittaessa verstaallemme pääsee kätevästi myös linja-autolla.

 Holstinmäen Automaalaamo Oulu