Automaalaus ja muut korjaukset kokemuksella Oulussa

Yhteystiedot

Holstinmäen Automaalaamo Oy tekee kaikkien ajoneuvojen maalaustyöt ja korjaa muut kolarin aiheuttamat vahingot. Palvelemme Oulun Kellossa, entisen Haukiputaan alueen maalausverstaallamme arkisin. Huolelliseen työhömme voi luottaa: kun pohjatyöt on tehty kunnolla, maali kestää vuosien kulutusta – käytännössä koko auton tai moottoripyörän käyttöiän.

Uusi automaali pintaan ja takaisin baanalle!

Siitä ei pääse mihinkään, että liikenteessä sattuu toisinaan vahinkoja joko oman tai kanssaliikkujan toiminnan seurauksena. Silloin kärsii ensimmäisenä usein auton maalipinta. Kyseessä on ikävä esteettinen haitta, joka pahimmillaan leviää ruostumisen seurauksena. Älä anna autoilukokemuksesi ja auton jälleenmyyntiarvon mennä pilalle, vaan tule käymään, niin korjaamme kolarin tai kolhaisun aiheuttamat vahingot. Maalilla ja oikaisulla siitä selvitään!


Osaajatiimillämme on automaalauksista ja muista maalipinnan korjauksista mittava kokemus. Yrityksemme on ollut alalla jo vuodesta 1987 ja nähnyt alan kehityksen – sekä seurannut sitä intohimoisesti. Kutsu avuliaat maalarit apuun, kun maalipinta rakoilee! Palvelumme laadusta kiittävät sekä useat kanta-asiakkaamme että uudet tuttavuutemme.

Yhteystiedot

Laatuosaajat käyttävät laatumaaleja

Käytämme ainoastaan johtavien valmistajien laatumaaleja, jotka ovat paitsi kestäviä nyt myös entistä ympäristöystävällisempiä. Käytössämme ovat Spies Heckerin, Lesonalin ja Sikkensin sekä Väri-Polarin arvostetut tuotteet. Normaalisävyjen lisäksi löydät meiltä myös helmiäisvärit ja metallisävyt. Huomioimme työssämme päivittäin maalien kierrätyksen ja ympäristömääräykset.

Samalla kannattaa arvioida muut vahingot

Maalauksen yhteydessä teemme mielellämme autollesi veloituksettoman vahinkotarkastuksen (80 euroa, jos korjaus tehdään muualla). Tarpeen vaatiessa oiomme peltiä ja teemme muut kolarikorjaukset. Jos kaskovahingon työosuuden hinta kohoaa tuhanteen euroon, korvaamme omavastuun 160 euroon asti. Lisäksi autamme mielellämme vakuutusasioissa.

Lue lisää vahinkotarkastuksista