Luotettava autovahinkotarkastus Oulussa

Yhteystiedot

Kun liikenteessä sattuu vahinko, Holstinmäen Automaalaamo auttaa: ensin autovahinkotarkastus, sitten maalaus ja muut korjaukset. Teemme yhteistyötä kaikkien automerkkien ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

Perinpohjainen vahinkotarkastus kannattaa

Kun kolarin tai muun liikenteessä sattuneen ikävän tilanteen jälkeen ryhdytään selvittämään vahinkoja, on työ syytä tehdä huolellisesti. Nopeimmalla ja helpoimmalla päästään, kun korjaustyö tehdään kerralla kunnolla. Holstinmäen Automaalaamon osaavat tarkastajat pitävät huolen siitä, että esimerkiksi korjaukseen tarvit­tavat varaosat saadaan tilattua hyvissä ajoin ja auton aika tyhjänpanttina jää mahdollisimman lyhyeksi. Myös vakuutusyhtiöt vaativat asianmukaisesti tehdyn auto­vahinko­tarkastuksen korjausluvan myön­tämistä varten.

Älä jää ojan pohjalle kun kolahtaa - Ole yhteydessä ammattilaisiimme!

Liikennevahingon osuessa omalle kohdalle auttaa Holstinmäen maalaamo kaikkien ajoneuvojen maalausten ja kolarikorjausten lisäksi autovahinkotarkastuksessa. 


Muistathan, että vakuutusyhtiösi maksaa hinauksen kokonaisuudessaan, jos se kuuluu vakuutukseesi – hinauksella ei ole omavastuuta!

Monipuoliset palvelut kolarin jälkeen yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Vahingon sattuessa voit itse päättää, kuka auton korjaa. Tee vahinkoilmoitus helposti netissä suoraan omalle vakuutusyhtiöllesi mahdollisimman pian. Me emme ole pelkästään auton pintojen asiantuntijoita – tarvittaessa autamme asiakkaitamme myös vakuutusasioissa!


Sen jälkeen me Holstinmäen Automaalaamon osaajat astumme kuvaan. Tarkastamme vahingot, maalaamme, korjaamme sekä teemme loppupesun ja viimeistelyn. Asiakkaana sinun ei tarvitse kuin noutaa auto paikan päältä ja jatkaa matkaa! Tarjoamme sijaisauton veloituksetta, mutta pääset korjaamollemme tarvittaessa myös kätevästi bussilla.

Tutustu kolarikorjaamoon